Gastenboek

Uw reactie is van harte welkom!


Naam *
Bericht *

Zaterdag heerlijk gegeten en een fijne bediening.
Door Marianna op 1 mei 2017 om 14:16 uur

Kleine correctie : GEROOKTE zalm.
Door Ellis M. op 1 april 2017 om 23:58 uur

Vandaag, 1 april 2017, heerlijk geluncht. Hadden adres en diverse recensies op internet gevonden, hetgeen ons nieuwsgierig gemaakt had. Dol als ik ben op prei, uiteraard gekozen voor de preisoep met rode zalm, vergezeld van heerlijk (op mijn verzoek) BRUIN brood en prima kruidenboter. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, dus tot ons volgende bezoek aan Hoorn !
Door Ellis M. op 1 april 2017 om 23:43 uur

Afgelopen zondag hebben wij met z'n drie├źn genoten van de high wine. We mochten plaatsnemen op het heerlijk zonnige terras. De bediening was heel vriendelijk en gaf veel uitleg over de wijnen en gerechten. Zowel de wijnen, gerechten als de combinatie van beide hebben ons erg goed gesmaakt. Pluspunt was ook dat we gratis flessen water kregen (hoorde bij het high wine arrangement). Wij komen zeker nog eens terug!
Door Ellis op 26 juli 2016 om 11:26 uur

Beste medewerkers van de Ridderikhoff,

Afgelopen maand ben ik in mijn vakantie bij toeval terecht gekomen bij jullie restaurant in Hoorn. Ik was er met mijn vrouw op vakantie en we hadden net de zoveelste regenbui doorstaan. Als medewerker van Philadelphia in een heel ander deel van Nederland had ik de naam niet herkent en we waren aangenaam verrast door de vriendelijke, sfeervolle plek waar we terecht waren gekomen.
De bediening van keurig, het eten (met name de pittige soep) heerlijk en we willen jullie graag laten weten dat het een van de hoogtepunten in onze fietsvakantie was.
Veel succes en ga vooral zo door,


met vriendelijke groet,

Evert Manten
Door Evert Manten op 28 september 2015 om 11:02 uur

1  2  3  4  5  6 

Ridderikhoff om 'echt' te zijn

Nieuwe zomerkaart!

12 mei start onze nieuwe zomerkaart!

.

Lees verder

Ook: